Els administradors de Santa Anna aposten per dota la Festa Major d’una imatge “més professional”

0
1208

Els Administradors de Santa Anna han decidit professionalitzar el procés per escollir la imatge de la Festa Major 2017. Així, en lloc d’organitzar el tradicional concurs de cartells obert a tothom, han engegat un procés de selecció adreçat als professionals del disseny gràfic i la publicitat. El seleccionat haurà de realitzar tots els elements comunicatius de la festa com per exemple el programà de mà, les banderoles, les adaptacions gràfiques, els bàners, el marxandatge…

Tal com ha explicat una de les administradores, Laia Català, l’objectiu és “situar la Festa Major de Santa Anna al mapa de les festes majors més importants de Catalunya, aconseguint que esdevingui una festa de referència, i això passava per fer un pas endavant en la imatge gràfica”. Així mateix, els administradors també consideren que amb una imatge més professional s’atraurà a més gent de fora del Baix Penedès, on encara es considera que la festa vendrellenca és poc coneguda”.

Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres originals i inèdites a la regidoria de Cultura i Festes i el termini per fer-ho finalitza el 31 de març. El guanyador s’endurà 3.000 euros. Els criteris de selecció de la imatge de Santa Anna es poden consultar al web municipal.

FER UN COMENTARI