D’aquí a unes setmanes finalitza el període de licitació per a les obres de construcció del nou pavelló de Vilafranca, que s’alçarà just al costat del poliesportiu de La Gamba. Segons el regidor de Territori, Josep M. Martí, si tot va sobre el previst, les obres començaran a meitats de març i s’allargaran un any. “Estem davant la construcció d’un complex esportiu de primer ordre i amb capacitat per acollir qualsevol competició oficial”, va ressaltar el Martí.

Amb una inversió de 3.342.737 euros, es preveu construir un prisma de 62×39 metres i 11,80 m d’alçada. La pista es podrà dividir en tres i s’hi podran celebrar tres partits simultàniament. Al soterrani hi haurà vuit vestidors, a la planta baixa la pista i a l’altell la grada amb capacitat per a 300 persones. En total hi haurà 3.348 m2 construïts. El nou equipament compartirà vestíbul amb el pavelló de La Gamba i es comunicaran entre ells també a través de diferents patis.

L’alcalde, Pere Regull, va voler destacar que la construcció del nou pavelló esportiu és molt necessària i respon a una llarga demanda: “Actualment al pavelló de la Gamba hi ha uns 370 usuaris diaris, quan hi afegim el nou pavelló podran gaudir-ne entre 800 i 1.000 persones cada dia”.

FER UN COMENTARI