Albert Sivill i Mariana Sas, Xicots Insígnia 2019

0
372
Gabi Cot, Mariana Sas, Albert Sivill i Xavi Llenas.

Mariana Sas, que exerceix funcions de crossa, que ha estat cap de crosses durant molt anys i enguany també cap de pinyes, i Albert Sivill, que sol exercir de vent, entre les mans altes de la colla, van ser elegits dissabte com a Xicots Insígnia 2019, durant el sopar de final de temporada dels Xicots de Vilafranca. Enguany era el vintè any que es lliurava el màxim distintiu de la colla, que ja han rebut quaranta membres de la colla.

Durant la vetllada es van fer diversos homenatges, es va presentar el logo “xicotets i xicotetes” i es va reconèixer l’esperit de superació de diversos membres de la colla que han patit alguna malaltia i que quan han pogut tornar a ser actius a la colla, lliurant-los un mocador casteller “Salut i castells”. Finalment, els tres membres de la colla que han estat presents a més assajos i actuacions, com són Eva Merchan, Rafa de la Rosa i Bernat Sallés.

En els discursos institucionals, el cap de colla Gabi Molero i el president Xavi Llenas van destacar el fet de ser la primera temporada completada sense cap caiguda. Tots dos deixaran la direcció de la colla aquest divendres, en una assemblea extraordinària en què faran valoració de la temporada, i s’obrirà un període de temps fins al gener per presentar candidatures per a la junta de 2020.

FER UN COMENTARI