La Fundació Pinnae ha signat un nou acord de suport financer amb la cooperativa Nou Verd, que es dedica a la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat, per a l’adquisició de nova maquinària i vehicles que permetrà millorar el servei de neteja i manteniment de zones verdes que presta a Vilafranca.

L’aportació econòmica ha permès adquirir un tractor segadora desbrossadora, camions amb bolquet, una trituradora de restes d’esporga, una màquina elevadora, una arrabassadora de manillar, una màquina d’aigua d’alta pressió, un camió cisterna i segadores.

Aquesta aportació s’emmarca dins del programa de finançament a projectes socials d’entitats del Tercer Sector que Pinnae promou des del 2015. Un programa que situa aquesta fundació penedesenca com a partner i motor econòmic per al desenvolupament d’iniciatives de base social tant al Penedès com a altres zones de Catalunya.

Aquesta no és la primera vegada que Pinnae cofinança un projecte de Nou Verd. El 2016 va donar suport al projecte Vinyes per Calor, consistent en aprofitar les restes de poda dels ceps com a biomassa i seleccionat per la Unió Europea com a iniciativa innovadora.

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI