Amb l’edició d’enguany, la Cursa País del Cava haurà recaptat 100.000 euros per la Marató de TV3

0
1037

El proper 30 d’octubre es donarà el tret de sortida a la desena edició de la Cursa del Cava, que organitza la Confraria del Cava conjuntament amb l’empresa Octagon en el marc de la Setmana del Cava.

Segons el president de la Confraria, Antoni de la Rosa, l’objectiu d’enguany és superar el nombre de participants de l’any passat (1.450) i poder aportar d’aquesta manera més fons per a la Marató de TV3. “En les nou edicions que portem s’han recaptat més de 90.000 euros. Si a aquesta quantitat hi sumem els diners que obtindrem enguany, podem afirmar que la Cursa del Cava haurà donat més de 100.000 euros per a la Marató”, conclou de la Rosa.

Amb un recorregut de 13,4 km, la prova uneix Vilafranca i Sant Sadurní, passant per la Granada, Avinyonet i Subirats, tres municipis que acolliran punts d’avituallament. Per fomentar la participació familiar, es manté la possibilitat de participar corrent o caminant, amb un límit màxim de 3 hores per completar el recorregut. I, com és habitual, hi haurà servei gratuït de bus entre les dues viles per traslladar els corredors.

La inscripció per a la Cursa Solidària País del Cava té un cost de 10 euros, que es destina íntegrament a la Fundació de la Marató de TV3. Les inscripcions es poden fer a través de la web www.runedia.com, des d’on també es pot comprar una samarreta.

FER UN COMENTARI