AMPERT celebra els deu anys de la seva fundació

0
1279
Els actes commemoratius del desè aniversari es van presentar dilluns al pati del Vinseum.

L’associació AMPERT, que ofereix servei de transport a malalts de càncer que necessiten rebre tractament de radioteràpia a l’Hospital Duran i Reynals, celebrarà el 2018 deu anys de la seva fundació.

Per commemorar aquesta efemèride tan significativa l’entitat ha preparat una desena d’actes que s’aniran succeint al llarg de l’any. En destaquen el concert “Tots som Ampert”, que comptarà amb l’actuació de grups i cantautors de la comarca, un sopar commemoratiu que pretén reunir antics usuaris, socis i col·laboradors de l’entitat, una caminada solidària o una xerrada amb un especialista de l’Institut Català d’Oncologia.

També amb motiu del seu 10è aniversari, l’entitat ha editat un calendari il·lustrat amb obres que 12 artistes plàstics de la comarca han cedit de forma desinteressada. El calendari, que es pot adquirir per 5 euros, es pot trobar a les llibreries La Cultural, Cuscó, l’Odissea i Sellarès. Les obres originals s’exposaran en una mostra que tindrà lloc el setembre de l’any vinent a la capella de Sant Joan. Al desembre, a més, es podran adquirir en una subhasta solidària, la recaptació de la qual anirà a benefici de l’entitat.

1.458 serveis en un any
Ampert es va crear l’any 2008 amb la voluntat de millorar la qualitat de vida dels pacients oncològics. En aquests 10 anys de trajectòria ha atès 387 persones de la comarca. L’any passat van utilitzar el servei de transport 66 persones i es van realitzar un total de 1.458 viatges al Duran i Reynals.

Des de la seva fundació l’entitat no ha parat de créixer. Actualment compta amb 170 socis i una sòlida xarxa d’entitats, empreses i particulars que creuen i donen suport al projecte. Un dels pròxims reptes que afronta l’entitat és implantar el servei a la comarca veïna del Garraf.

FER UN COMENTARI