Un veí de Cunit ha localitzat diverses restes arqueològiques a la sorra de la platja de Cunit. Es tracta d’un conjunt de peces que, segons explica l’Ajuntament, hauria expulsat el mar després del temporal marítim d’aquests últims dies.

A hores d’ara es desconeix l’origen d’aquestes peces, però el consistori creu que podrien provenir d’un vaixell enfonsalt al davat de la costa de Cunit. Recorden, de fet, que fa aproximadament un any ja van aparèixer en aquesta mateixa platja les restes d’un vaixell de fusta. Aleshores es va apuntar que podria tractar-se d’un vaixell romà o d’una nau del segle XVII. Des de l’Ajuntament de Cunit, però, no han confirmat si les dues troballes podrien estar o no relacionades.

El ciutadà que ha fet la troballa va dur les restes a l’Oficina de Turisme. De seguida, les regidories de Turisme i Patrimoni han iniciat els contactes amb el servei d’arqueologia de la Generalitat de Catalunya per posar a la seva disposició aquest material i així poder investigar el seu orígen.

FER UN COMENTARI