Aquest cap de setmana s’impulsa un recapte d’aliments per combatre la pobresa a Canyelles

0
425

L’Associació Amics de Voramar impulsa aquest dissabte i diumenge amb la col·laboració de l’Ajuntament de Canyelles un recapte solidari d’aliments i productes bàsics, que es destinaran a les persones més vulnerables del poble. La campanya #CanyellesAlimentsambCor es farà en vuit establiments comercials del municipi i a les dependències dels guàrdies municipals. Compta amb un bon grup de voluntariat que ajudarà en les tasques de recollida dels productes.

Els productes que es necessiten són aliments de primera necessitat i productes bàsics de neteja com llet, galetes, pa torrat, oli, arròs, pasta, llegums cuits i secs, brou, conserves, tomàquet en pot, sucre o sucs. Els punts de recollida seran les dependències dels Guàrdies Municipals, l’Spar, Queviures Cal Deus, la Fleca Bertran, la Pastisseria Hidalgo, GosCat, Natural Veterinaris, Clarel i la farmàcia Engel.

Es pot col·laborar amb la campanya de tres maneres: com a voluntariat (cal enviar un whatsapp al telèfon 627 256 043), fent tasques de coordinació en la recollida d’aliments des d’una entitat o bé portant aliments als punts de recollida.

FER UN COMENTARI