Aquest cap de setmana torna la Festa de la Castanyada a la rambla de la Girada de Vilafranca

0
1315

Aquest cap de setmana tindrà lloc a la rambla de la Girada una nova edició de la Fira de la Castanyada, que l’any passat havia quedat suspesa per la pandèmia. Serà entre dissabte i dilluns, amb unes 80 parades d’artesania i alimentació, segons informen des de l’Associació de Comerciants del barri, que l’organitza. Obrirà ininterrompudament els tres dies des de primera hora del matí i fins les 9 del vespre.

Entre les novetats d’enguany hi ha que el passatge del terror serà més gran que en edicions anteriors, ja que passa d’ocupar tres carpes a fer-ho en quatre. El preu d’accés serà de 4 euros. A la rambla de la Generalitat s’hi instal·larà un escenari per a actuacions de tota mena, com el concert del cantautor Àlex Torres, sardanes, narració de contes, titelles o un espectacle de clown amb Riki Pallaso Loco. També són novetat les exhibicions/tallers de rugby i de country. A la trobada de cotxes clàssics de diumenge al matí a la rambla Generalitat s’hi esperen prop de 150 vehicles.

Quant al trenet, farà el recorregut del centre de Vilafranca fins a l’espai firal tots tres dies, de 10 o 2/4 d’11 del matí a 2/4 de 3 del migdia i de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 del vespre. El punt de partida dissabte al matí (dia de mercat) serà al Tívoli, fent cantonada amb el carrer Amàlia Soler, i dissabte a la tarda, diumenge i l’1 de novembre arrencarà des de la plaça Penedès. En anteriors edicions en van fer ús al voltant del miler de persones.

FER UN COMENTARI