Les jornades són gratuïtes, estan adreçaces a adolescents i joves dels 12 als 18 anys i les organitzen les tres entitats de lleure juvenil de Vilafranca: Escoltes, GEP i MIV

Dissabte vinent, 23 de març, de les 10 a les 19h, simultàniament a l’escola Pau Boada i al nou espai jove La Nau, es realitzarà la 3a edició de les jornades formatives D-forma’t a Vilafranca. Aquestes jornades són totalment gratuïtes i estan adreçades al jovent d’entre 12 i 18 anys. Tenen per objectiu esdevenir punt de trobada, de participació d’aprenentatge, conscienciació i sensibilització a través de formacions (xerrades, tallers, taules de debat, etc.) que promoguin el creixement personal i social dels i les joves adolescents, a partir de temàtiques pròximes als seus interessos i inquietuds. La iniciativa la impulsa les tres entitats de lleure juvenil de Vilafranca: l’AEiG Pere II i Santa Maria de Foix (Escoltes de Vilafranca), el Grup d’Esplai Parroquial (GEP) i el Moviment Infantil de Vilafranca (MIV).

Com que es vol englobar una franja d’edat àmplia, els interessos, les inquietuds, els arguments i el ritme d’aprenentatge no són els mateixos per a tothom, de tal manera que les activitats estan pensades i organitzades per a dos grups d’edat diferenciats..

El programa d’activitats

El grup “petit”, d’11-12 anys fins a 15-16 anys, podrà escollir entre les següents activitats: Posa pals a les rodes a la desinformació, Taller d’art. Participa i experimenta’t amb l’expressió artística, un taller pràctic de clown de Dona corda al teu nas o un altre sobre la gestió dels residus Endinsa’t al món dels plàstics.

El grup “gran”, de 15-16 a 18-19 anys, podrà assistir a un taller-documental de Palestina, arrels de resistència, un debat de Filosofia al carrer: la recerca de la felicitat, una xerrada amb el títol Tanquem els Centres d’Internament per a Estrangers; un debat sobre Economia social i alternatives de consum, un Taller de sexualitat: Desmuntem mites, parlem de plaer!, i a un taller d’Autogestió de l’Espai Jove.

A més a més, hi haurà un dinar gratuït i per finalitzar les jornades també hi haurà un berenar de cloenda.

Les inscripcions es poden realitzar a través del formulari en línia bit.ly/DFORMAT2019 i per a més informació es pot contactar amb l’organització de les jornades a través de l’adreça electrònica dformat2.0@gmail.com i a les xarxes socials a través del perfil @dformat_2019.

FER UN COMENTARI