Aquest diumenge es celebra el Mercat Figueter de Capellades

0
246

El Mercat Figueter de Capellades és la suma d’una mostra de comerç i de serveis dels productes que s’ofereixen a Capellades, i també és un aparador de l’activitat cultural que hi ha la vila. Aquest any es fa coincidir el segon diumenge de Quaresma amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora, per això diversos actes s’han preparat en clau de gènere i s’han allargat al dissabte durant tot el dia.

Així, enguany al Passeig hi haurà una exposició d’autocaravanes i una de motos clàssiques; a la plaça Verdaguer, la Mostra de vins i caves de proximitat, tastet de “migas” andaluses i vermut del Mercat Figueter; i a la plaça Catalunya, al vespre, tastet de gintònics. Les parades seran als ja habituals carrer Pilar, carrer Major i Passeig, mentre que el carrer Abat Muntadas estarà tallat i es canviarà pel carrer Garbí.

Barques a la bassa

A banda del canvi d’un carrer, les novetats principals són que a l’esplanada del Capelló no hi haurà atraccions, sinó un aparcament, i que per un dia es podrà tornar a gaudir de les antigues barques a la Bassa capelladina.

Quant a espectacles, cal destacar el concert de presentació de “Rise” amb The Sey Sisters, el dissabte a les 9 de la nit al Teatre La Lliga. També dissabte al matí hi haurà dos passis de “Memòries líquides” amb Rosa Vendrell, i a la tarda Bubble Football i Archery Tag al Camp de Futbol per als joves a partir de 12 anys.

Diumenge, ambientació floral per diversos carrers; segona edició del Concurs Fotogràfic; inauguració del Mercat a les 11 a la plaça Catalunya amb actuacions del ball de les gegantes, les falconeres, Esbart Dansot amb el Ball de Gitanes i la performance “Nusos”. També en el marc del Dia de la Dona, al llarg del matí hi haurà l’espectacle de carrer “A la fresca”, de la Companyia Anna Confetti; l’espectacle de circ i malabars “The Flamingo’s” de la Cia. Los Herrerita i l’espectacle de clown femení “Wet floor” de la Cia. Cris-is.

Més informació al web capellades.cat.

FER UN COMENTARI