Aquest estiu hi haurà la 2a edició de les Nits Musicals del Baix Penedès al Mas dels Gralles

0
589

Malgrat les incerteses provocades per la pandèmia i el confinament, des de finals de juny fins a principis de setembre hi haurà la segona edició de Nits a les Gralles – Estiu Musical del Baix Penedès al Mas de les Gralles (l’Ortigós, la Bisbal del Penedès). El promotor del projecte, Juan Jesús Espina, ha volgut seguir endavant amb la idea programant per a aquest estiu fins a deu concerts de petit format (quatre més que al 2019), el primer dels quals tindrà lloc el 26 de juny, en un homenatge a la guitarra amb Javi Martínez i David Palau. La resta de la programació continuarà cada divendres, a 2/4 d’11 del vespre, al llarg dels mesos de juliol, agost i fins al 4 de setembre.

“Nits a les Gralles – II Estiu Musical del Baix Penedès”, un projecte que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Bisbal, la gestora cultural Bracket Cultura i la productora audiovisual Wimbo Productions, vol esdevenir un nou atractiu cultural al Baix Penedès que contribueixi a generar interès turístic i notorietat entre un públic heterogeni i de procedències geogràfiques diverses.

Es començarà amb música dels anys 20 del segle passat i hi haurà homenatges a Lorca, Serrat, Aretha Frankin; latin, músiques de cinema, actuació el Xavi Díaz Quartet, entre altres. Les persones interessades poden consultar la programació a la webwww. masdelesgralles.com/nits-a-les-gralles i inscriure’s a través del telèfon 620 271 871.

FER UN COMENTARI