Aquesta setmana els Reis Mags també cavalcaran a la vegueria

0
369
Cavalcada de Reis del 2019. Foto: Ajuntament.

Aquest dijous, 6 de gener, és un dels dies més esperats de l’any: els Reis d’Orient passaran per moltes cases a deixar regals… i carbó! El dimecres 5 moltes localitats d’arreu acolliran les tradicionals cavalcades, amb la participació dels reis Melcior, Gaspar i Baltasar i el seu seguici de patges i banderers.

A la nostra vegueria, ses majestats també hi arribaran: enguany, però, algunes de les cavalcades d’arribada seran estàtiques. Aquest serà el cas de Sant Sadurní, que organitza una rebuda dels Reis a la plaça de l’Església, pel qual cal reservar entrada a la pàgina web santsadurni.cat, i d’altres nuclis.

A Vilafranca, els Reis i el Patge Reial Raimon iniciaran la seva cavalcada a les 18h des de l’avinguda Catalunya, i entraran a la plaça de la Vila cap a les 19.30h havent passat pels carrers Eugeni d’Ors, Pere el Gran, Noi Moliner, avinguda Tarragona, Tossa de Mar, mestre Josep Recasens, Germanor, av. Tarragona, rambla Nostra Senyora, av. Barcelona i Pont del Carril. El Reis aniran acompanyats per un nou estel fugaç i nous personatges al seu seguici.

Pel què fa al Baix Penedès, els Reis Mags sortiran de la zona escolar del Vendrell a les 18h de la tarda, i enguany modifiquen el recorregut passant per l’av. Escoles, av. Baix Penedès, carrer Roquetes, vial de França, av. Riera de la Bisbal, av. Jaume Carner, carrer Cerdanya, plaça Mercat, pl. Francesc Macià, carrer Prat de la Riba, la Rambla, av. Jaume Carner, carretera del Dr. Robert i carrer Cafès.

A l’Arboç els patges i pregoners reials faran una cavalcada d’anunci a les 12h del migdia, i els Reis Mags arribaran a la vila a les 18.30h per l’antic camp de futbol. Allà seguiran l’Avinguda Mossèn Cinto Verdaguer fins al Carrer Rafael de Casanovas, continuant perla rambla Gener, el Passeig Panxita, la Via Augusta fins a la Plaça de Catalunya i pujaran per l’Avinguda de Sant Jordi fins al Carrer Hospital, Rambla Gener i Carrer Major fins a l’Ajuntament.

A la capital del Garraf, Vilanova i la Geltrú, la cavalcada començarà a les 18.30h i recorrerà la plaça del Pou, carrer de la Unió, carrer del Codonyat, carrer de Tetuan, rambla Principal, avinguda de Francesc Macià, carrer del Pare Garí, plaça de Catalunya, carrer de l’Aigua, plaça de les Neus i rambla Principal. A Vilanova, les majestats aniran acompanyades de la Palmira, cartera reial i ambaixadora de la C.A.R.A.M, la Central d’Activitats Reials i Afers Màgics.

Podeu consultar els horaris de les cavalcades a tots els municipis i nuclis de la vegueria a través de la nostra agenda.

FER UN COMENTARI