Ara El Vendrell obre la cursa cap a l’alcaldia

0
1310

Dimecres al vespre es va presentar al centre cívic l’Estació, davant d’una setantena de persones, la nova formació política Ara el Vendrell, de caire estrictament local i municipalista, que neix amb la idea de concórrer a les eleccions municipals de l’any que ve i que, per tant, obre la cursa electoral a la capital del Baix Penedès.

Ara el Vendrell és un projecte polític nou però que compta entre els seus impulsors amb algunes cares conegudes de la política local, encara que no de primera fila. Així, la seva presidenta és l’empresària Lídia Rodríguez, que a les eleccions municipals de 2015 formava part de la candidatura de CiU, en la posició 17a, com a independent. Força més endavant a la llista electoral de CiU, en posició de sortir electe si li haguessin anat bé les coses a la candidatura d’Eva Serramià, al lloc sisè i amb carnet de partit, figurava l’ara secretari d’Ara el Vendrell, Denis Martos, que és, doncs, un altre exconvergent. També formen part de la junta fundacional el jove Álvaro Quirós (president de l’Àliga del Vendrell, timbaler dels Nens i geganter) i Isabel Obrador.

Al principi de la presentació, es va signar la constitució de la junta executiva de la formació i també es va presentar un curt vídeo de la formació, amb les intencions globals. La marca Ara ja és present a 12 municipis de la província de Tarragona i a un de Lleida. Segons Daniel Rubio, regidor d’Ara Reus present a l’acte, “es tracta d’un projecte municipalista, independent i plural de centre, que surt del poble i arriba a l’Ajuntament”, és a dir, “a l’inrevés que la majoria de formacions polítiques”. Va dir que “no està unit per la ideologia” i, com a filosofia de fons, que “sempre s’ha de cercar el que uneix i no pas el que diversifica”. També va afirmar que si als membres d’aquesta candidatura se’ls titlla de “rebotats, marca blanca o crossa d’altres formacions és una cosa que els fa grans perquè no s’han assegut amb ells per cercar una solució”.

Ara el Vendrell va obrir perfil de twitter fa un mes, i allà exposa que els seus valors són “responsabilitat, credibilitat, honradesa, humilitat i servei al ciutadà”. A la presentació, feta a base d’un diàleg entre Rodríguez i Martos, es va parlar d’igualtat, de capitalitat comarcal, de solucions, de canvi. El temps dirà.

FER UN COMENTARI