Arantxa Fernández, nova cap de llista de la CUP a Sant Sadurní

0
1399

La jove periodista de 30 anys Arantxa Fernández ha estat escollida com a cap de llista de la CUP de cara a les eleccions municipals de Sant Sadurní. Després d’irrompre fa quatre anys al plenari per primer cop amb dues regidories, ara la CUP vol consolidar-se i millorar la seva presència a l’Ajuntament, si pot ser arribant al govern. La planificació per arribar a aquest objectiu ve de lluny ja que al mes de juliol ja van fer una primera assemblea en què es van votar les sis persones que encapçalaran la llista, i en aquest darrer mig any s’ha determinat l’ordre. Fernández va ser la més votada de l’estiu amb 95 vots; i la CUP, a més, volia una dona per estar al capdavant.

L’acompanyaran a la llista, per aquest ordre, el regidor i alcaldable de 2015 Jordi Pujol, David Marfil, la regidora Carlota Carbó, Jaume Pujol (cap de colla de l’Associació de la Festa de la Fil·loxera) i Consol Sáenz. Tots sis seran dissabte al matí en una parada al mercat per donar-se a conèixer.

Durant l’acte de presentació del grup que encapçalarà la llista cupaire, han avançat la seva proposta per a un tema de candent actualitat: destinar l’ara ja municipal edifici de Can Guineu a fer-hi un centre dedicat a l’art i la cultura, oberts a les associacions i les entitats de la capital del cava.

FER UN COMENTARI