Arrenca la cursa electoral del PDeCAT Penedès

0
805

El PDeCAT de la vegueria Penedès ha arrencat la cursa electoral cap als comicis municipals de l’any que ve amb un acte d’alcaldes i regidors del partit a les quatre comarques de la vegueria, en el primer aniversari de l’aprovació per part del Parlament de Catalunya de l’àmbit funcional del Penedès. L’acte es va fer dimecres a primera hora del matí a l’Espai Far de Vilanova, una de les quatre capitals de comarca que els representants del territori volen que sigui cocapital de la vegueria. L’acte s’havia de celebrar el 8 de febrer, però es va ajornar a causa de la nevada.

L’acte va ser senzill i amb escassa participació dels caps locals visibles del PDeCAT. Va constar de la lectura per part del president del partit a la vegueria, Jaume Casañas (proper cap de llista a Cunit), d’una declaració que entronca amb la que fa poc més d’un any ja van llegir al Castell d’Olèrdola, el Manifest de Mir Geribert. El partit aprofitava l’ocasió per demanar solemnement al futur Govern de la Generalitat que nomeni un delegat del Govern al Penedès, amb els seus Serveis Territorials i amb seus descentralitzades entre les quatre capitals de comarca (Vilanova, Vilafranca, el Vendrell i Igualada).

També hi van assistir el diputat portaveu del PDeCAT i vilafranquí Eduard Pujol, l’alcaldessa de Vilanova Neus Lloveras i el batlle de Vilafranca Pere Regull.

FER UN COMENTARI