Arrenca la primera temporada estable de la Carpa Revolució de Ribes

0
2653

La Carpa Revolució dona el tret de sortida aquest dissabte a la temporada 2018/19 de creació i exhibició d’arts escèniques a la vegueria Penedès, la primera temporada estable d’espectacles sota la lona circense que gestiona l’associació Fes+Chapeau, a la zona de la Masia de Can Puig. L’estrena es farà amb la representació de Painball, de la companyia Les Impuxibles, que compta amb textos de Bel Olid, interpretació musical de Clara Peya i direcció coreogràfica d’Ariadna Peya. Painball va ser considerat l’espectacle revelació de Fira del teatre de Tàrrega.

Més enllà de l’espectacle inaugural,  fins al 31 de desembre, de dijous a diumenge la carpa romandrà oberta al públic de 6 de la tarda a 1 de la matinada amb propostes culturals tan variades com són monòlegs, xerrades, sessions de filosofia, cinefòrum, karaoke; també espectacles, concerts i jam sessions; un mercat de segona mà; residència de creació; tallers de circ per a joves i jornades comunitàries per a sòci/es de l’entitat.

Entre els grans espectacles programats fins a final d’any destaca el 17 de novembre el de Leo Bassi i Las Fritas. En la vessant més social del programa, la Carpa Revolució ha tancat enguany un acord amb el Taller de músics per programar concerts del Cabal musical, un projecte d’innovació social per a la inclusió basat en l’acompanyament artístic de joves talents musicals. Així mateix, seguirà col·laborant amb la Residència Redós de Sant Josep, portant-hi els seus espectacles, i fins al 21 de juny es faran tallers de circ (malabars, trapezi, teles, aro, acrobàcies) per a infants de 6 a 12 anys.

Una altra novetat de la Carpa serà l’acollida de grups que hi faran residència de creació, amb artistes emergents i professionals de les arts escèniques, que disposaran de l’equipament i infraestructura per a l’experimentació. De moment, al llarg de la temporada ja n’hi ha tres de programades, que estrenaran els seus espectacles a Ribes.

FER UN COMENTARI