Arrenquen les obres de l’Arxiu i l’Escola d’Adults de Sant Sadurní

0
123
Els serveis s'ubicaran a la planta inferior del Centre Cultural. // AJUNTAMENT DE SANT SADURNÍ

Les obres de la segona fase del Centre Cultural de la plaça Nova de Sant Sadurní van començar a finals de la setmana passada. La remodelació té per objectiu crear els espais que han d’ocupar el futur Arxiu municipal i l’Escola d’Adults del municipi.

Aquesta fase completaria les obres de l’edifici de les antigues escoles i suposaria reunir en un sol equipament la conservació i consulta de l’Arxiu, que actualment es troba dispers en diferents instal·lacions, i facilitar un espai propi a l’Escola d’Adults, ubicada avui a l’IES Jacint Verdaguer.

Aquests dos serveis es situarien a la planta inferior del Centre Cultural, que fins ara era ocupada per despatxos i s’utilitzava també com a magatzem. Des d’ara i fins al darrer trimestre d’enguany les obres, que tenen un pressupost de 621.330 euros, implicaran que l’Arxiu pugui ocupar un espai de 250 metres quadrats i que l’Escola d’Adults disposi de 230 metres quadrats amb tres aules docents, un vestíbul, zona de secretaria, sala de professors i tutoria, i un espai-taller d’emmagatzematge pel projecte PTT.

FER UN COMENTARI