El Conjunt Monumental de Sant Martí Sarroca acull aquest cap de setmana una nova edició del Sarroca Medieval, que enguany arriba carregat de novetats. A banda del tradicional mercat medieval, enguany una vintena d’actors representaran escenes a l’interior del Castell que mostraran com era la vida medieval per oferir una experiència vivencial als visitants.

Altres novetats destacades són la primera exposició de màquines d’assalt i una zona d’esoterisme, amb tirades de cartes del tarot i un taller de màgia. La fira es complementarà amb un ampli ventall d’activitats. Al llarg dels dos dies s’han programat  quatre sessions d’un espectacle de dansa i una cercavila medieval. Per als més petits hi haurà un espai de tallers i activitats infantils i, per a tota la família, tallers de ferreteria, pergamins i talladors de fusta. I la nit de dissabte tindrà lloc un concert de música celta a càrrec de Els joglars de la bota.

La distribució dels espais també ha variat. La zona de restauració, per exemple, s’ubicarà a la plaça del castell, on el públic podrà degustar la gastronomia local i els vins i caves del municipi.

FER UN COMENTARI