Arriba la quarta edició de la fira de Playmobil a Vilafranca

0
567

Aquest cap de setmana tindrà lloc al pavelló Firal de Vilafranca la quarta edició de la fira de Playmobil de Vilafranca, dissabte de 10 del matí a 2 del migdia i de 4 de la tarda a 8 del vespre, i diumenge amb el mateix horari però acabant a la tarda una hora abans, a les 7. El preu d’accés a aquesta fira lúdica i del col·leccionisme serà de 4 euros (gratuïta per a menors de 3 anys), i una part del tiquet anirà a benefici de la Fundació L’Espiga. Així mateix, també serà punt de recollida d’aliments.

A la fira de Playmobil s’hi podran trobar un sens fi de diorames molt creatius, punts de venda nacionals i europeus i activitats dirigides a infants i famílies, totes elles amb monitoratge. A més a més, com a novetat, enguany també hi haurà inflables d’accés gratuït amb el preu de l’entrada.

Cada assistent a la fira Playmobil optarà a guanyar un lot de playmobil si diposita la seva entrada en una urna que hi haurà a la sala. Diumenge a la tarda, quan estigui a punt de tancar la fira, es realitzen diversos sortejos i lliurament de premis. Hi optaran, per exemple, aquelles persones que hagin portat algun aliment o un lot de productes per al banc d’aliments. A més, cada infant rebrà de l’escola un punt de llibre, que si el mostra a la fira, rebrà una butlleta que un cop emplenada, donarà dret a participar en un sorteig d’un lot de playmobil per a l’infant i d’un premi de 200 euros per a la seva escola. El lema del punt de llibre serà “llegir i jugar és cultura”.

Així mateix, dins la fira els nens i nenes podran jugar al “Buscaclicks”: hauran de trobar una figureta amagada dins la maqueta, que no guarda relació amb la resta de la maqueta. Un cop trobades totes les figures, dipositaran la butlleta de recerca en una altra urna per participar en una altra rifa.

Finalment, tots els comerços de Vilafranca repartiran uns díptics publicitaris entre la seva clientela, que si els porten a la fira, optaran a un premi de 150 euros per gastar a l’establiment on l’hagin adquirit. Alhora, en diferents comerços de la vila hi haurà exposats petits diorames o maquetes realitzades per la quitxalla. Cada participant rebrà un petit premi de participació i el millor rebrà un lot de playmobil.

FER UN COMENTARI