Arriba una nova edició del Cros de Sant Pau de Sant Pere de Ribes

0
133
Foto: Cros de Sant Pau.

El Cros de Sant Pau de Sant Pere de Ribes torna el proper 6 de febrer. Així ho ha anunciat a través de les xarxes socials el GER, l’entitat cultural i esportiva de Ribes que s’encarrega de l’organització de la prova.

La novetat més destacada de l’edició d’enguany és la incorporació de la mitja marató de muntanya, una nova modalitat de carrera de 22 quilòmetres i 900 metres de desnivell positiu acumulat. Des del GER asseguren que “la mitja distància era una reclamació històrica de molts participants del Cros i per això aquest any s’ha decidit organitzar-la”.

Segons han explicat des de l’organització, la mitja seguirà el mateix recorregut que el Cros i s’entendrà per la zona dels Jugadors, el Sumidors i el Coll de la Glaieta. “Una gran part del nou traçat segueix per corriolets estrets i poc trepitjats i algunes zones són molt tècniques per satisfer les necessitats dels corredors i corredores més experimentats”, apunten. Així, la mitja marató complimentarà les dues modalitats més clàssiques d’aquesta cita: la caminada popular i el Cros de Sant Pau, de 13 quilòmetres i un desnivell positiu acumulat de 450 metres per bona part del Montgròs.

Les inscripcions per les tres modalitats ja estan obertes a través del web www.entrapolis.com, a set euros (cros i caminada) i 15 euros (marató de muntanya). El preu inclou els avituallaments, assegurança RC i refrigeri en travessar la meta. La recollida de dorsals es farà el mateix 6 de febrer, a partir de les set del matí.

FER UN COMENTARI