Atropella una nena de 6 anys que anava en bicicleta pel carril bici a Vilanova

1
2770

Dimarts de la setmana passada es va produir un accident de trànsit a Vilanova en el qual un vehicle va atropellar una nena de 6 anys que anava en bicicleta a la sortida de col·legi, a la tarda. Va ser a 3/4 de 5 de la tarda quan la Policia Local va rebre l’avís. L’accident va ser a la cantonada dels carrers Josep Anselm Clavé i el Montmell. Segons l’atestat policial, el vehicle que circulava pel carrer Anselm Clavé va fer el gir en direcció al carrer Montmell i no va advertir la ciclista de sis anys, que anava circulant juntament amb el seu pare pel carril bici, en sentit Barcelona. A causa del cop, la nena es va torçar un dit i tenia diverses rascades. Va ser traslladada a l’Hospital de Sant Antoni per rebre atenció mèdica.

La Plataforma Camins Escolars de Vilanova fa molt de temps que es queixa a l’Ajuntament que els camins escolars de la ciutat no són segurs i que reclama que adopti mesures.

1 COMENTARI

  1. Gràcies a La Fura per donar visibilitat a aquesta situació. Necessitem mesures contundents per protegir els usuaris més vulnerables de la via, i molta pedagogia i sensibilització per compartir l’espai públic amb seguretat i respecte per a les persones i el medi ambient.

FER UN COMENTARI