Avinyonet del Penedès, municipi 100% cardioprotegit

0
1003

Aquests dies Avinyonet del Penedès ha completat el desplegament de desfibril·ladors en la totalitat dels seus pobles assolint d’aquesta manera la cardioprotecció al 100% de la seva població. En total, s’han instal·lat vuit aparells fixos en punts clau del municipi, que s’afegeixen a altres dos de portàtils per a esdeveniments o entitats.

Avinyonet del Penedès és dels municipis de la comarca amb més nuclis disseminats. Els primers aparells es van instal·lar als nuclis de l’Arboçar, Avinyó Nou, Cantallops i Sant Sebastià dels Gorgs, i també es van adquirir dues unitats portàtils (una gestionada directament pel personal de l’ajuntament per a esdeveniments municipals i per la Unió Esportiva Avinyonet, i una altra que equiparà un dels vehicles de l’ADF d’Avinyonet).

Ara a aquests nuclis s’hi han afegit les Gunyoles, Can Mitjans i el polígon de la Carrerada (situat al magatzem municipal). Tal com ha destacat l’alcalde, Oriol de la Cruz, Avinyonet del Penedès és un dels municipis capdavanters en estar el 100% protegit cardiovascularment.

FER UN COMENTARI