Pere Camps, director artístic del BarnaSants va anunciar dilluns les actuacions del festival que tindran lloc al Peneds

El Penedès, i més concretament Gelida, Sant Llorenç d’Hortons i Subirats, tornarà a ser aquest 2017 una de les subseus del BarnaSants, el festival de referència de la cançó d’autor. Sota el paraigües del certamen, que ha programat fins a 127 concerts en tres mesos, actuaran al territori primeres espases de la cançó.

La primera de les actuacions tindrà lloc el 4 de febrer a Gelida, que acollirà una producció pròpia del festival a càrrec de Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal que, sota el nom insígnia de Les Kol·lontai, oferiran un repertori plegat de cançons feministes d’amor i combat per reivindicar la igualtat de gèneres.

El 17 de febrer pujarà a l’escenari el cantant i guitarrista Xarim Aresté, que presentarà a Sant Llorenç d’Hortons el seu segon disc en solitari, “La Rosada”, un treball que la crítica ha alçat com el Millor Disc del 2015 (Enderrock). L’11 de febrer serà el torn d’Oriol Mula, guanyador del segon premi del Concurs de Cantautors de Benicarló 2016. Actuarà a Gelida on presentarà el seu nou EP “Sorrut”, acompanyat del pianista Txema Riera.

El polifacètic Marc Parrot oferirà un peculiar recorregut poètic per la seva discografia el 24 de març a Sant Pau d’Ordal. I finalment, Sílvia Comes clourà les actuacions al Penedès el 8 d’abril a Gelida, amb un espectacle musicoliterari que homenatja Glòria Fuertes en el centenari del seu naixement.

FER UN COMENTARI