La botiga Xerigots de Vilafranca celebra aquest 2016 el seu cinquè aniversari i, per celebrar-ho, ha organitzat La Xerigotada, una festa al nou Obrador del carrer Comerç.

Serà el dissabte 22 d’octubre al vespre. Els assistents podran gaudir de música en directe i d’un tast de vins i formatges d’arreu del món en un indret ben especial com és el nou Obrador, que es podrà descobrir durant la festa i fins i tot visitar els cubs subterranis on actualment s’afinen els formatges.

La música la posarà el duet La Guitti Di Finizio, format per la cantant i actriu Laura Guiteras i el baixista napolità Sergio Di Finizio. La formació sorprèn per la seva versatilitat a l’hora de reinterpretar temes musicals que resideixen a la nostra memòria col·lectiva, clàssics de la música internacional d’estils tan diversos com jazz, soul, bolero, pop, funcky,… amb temes d’artistes com Jamiroquai, Steve Wonder, Sting, Aretha Franklin o Antonio Machin. L’espectacle ha rodat per grans escenaris de Barcelona i d’arreu de Catalunya i aquesta serà una gran oportunitat per viure’l en un format de proximitat.

L’entrada a la Xerigotada té un preu de 30 euros (20 euros per als membres del Club Xerigots) i inclou, a més del concert i la visita, una barra lliure de formatges artesans i d’una àmplia selecció de vins. L’acte comptarà també amb la presència de cellers i formatgers catalans.

Les entrades es poden adquirir a través de la plataforma d’Enoturisme Penedès.

FER UN COMENTARI