Bernat Costa, nou cap de colla d’una Jove en què Trias torna a la presidència

0
1026

La Jove de Vilafranca té nou cap de colla. Després d’una nova temporada fluixa, de tan sols castells de sis, en què els de blau cel no van assolir l’objectiu d’elevar-se fins al setè nivell, l’assemblea de l’11 de gener elegia nova junta per al bienni 2019/20, que com a cap visible el nou cap de colla, Bernat Costa, que agafa el relleu d’Albert Hill “Tapi”, i que recupera alguns membres històrics de la colla, com Manel Trias, que torna a la presidència.

 

Costa és barceloní de naixement i resident al Penedès des de petit. Té 31 anys, és casteller des de 1993 amb intermitències i ha passat per diverses colles: ha fet d’enxaneta dels Vailets de Gelida, ha format part en diverses ocasions dels Xicots de Vilafranca i des de 2017 forma part de la Jove. El seu objectiu és fomentar la formació de castellers i impulsar uns assajos curts, intensos i molt participatius, amb la voluntat de donar moltes oportunitats als castellers i, al final, elevar el nivell de la colla.

 

A la tècnica també hi seran Jacob Osorio (segon cap de colla), Enric Piera i Xell Gallego (equip de pinyes), Andrea Romero, Zaira Nava i Iris Salcedo (responsables de la canalla). Esther Pradas n’és la vicepresidenta i relacions públiques, Jaume Termens el secretari, Robert Picot (president sortint) n’és ara tresorer i són vocals Montse Vallès, Marc Gómez, Jacobo Resino “Cobo” i Àngela Valls.

FER UN COMENTARI