Blanca Albà serà la candidata del PDeCAT a Vilanova

0
1370

El PDeCAT va escollir divendres per unanimitat en assemblea Blanca Albà com a cap de llista a les eleccions municipals de 2019. La regidora de CiU agafa el relleu, doncs, de Neus Lloveras com a candidata a l’alcaldia, després que l’actual alcaldessa anunciés fa uns mesos que no repetiria, atès que considera que vuit anys de dedicació a l’Ajuntament són suficients.

Albà és actualment la quarta tinent d’alcalde i una de les quatre regidories que té CiU. És la titular de l’àrea de Polítiques de Ciutadania. Fa sis anys que va entrar a l’Ajuntament i sempre ha estat al govern, on ha destacat com a regidora d’Esports, que és una de les seves passions. De fet, té el títol d’entrenadora estatal d’atletisme, esport que ha practicat i que encara practica. També és consellera delegada de Recursos Humans i Organització al Consell Comarcal del Garraf.

Advocada de professió, té estudis d’Econòmiques i és la responsable de l’Oficina d’Afers Socials i Famílies de Vilanova, que depèn de la Generalitat. La seva militància arrenca ja de les joventuts de CDC: va arribar a ser presidenta local i també comarcal de la JNC. El seu repte serà ara intentar per a la formació hereva de Convergència una alcaldia recuperada fa set anys i que, atesa la dispersió del Consistori, cada cop es posa més difícil.

FER UN COMENTARI