Ja ho deia Gioconda Belli: la solidaritat és la tendresa dels pobles. A Bonastre, població del Baix Penedès, un grup de persones ha organitzat unes jornades molt completes per aquest cap de setmana, amb tallers, activitats, concerts, àpats, sortejos i estands amb un únic objectiu: recaptar fons per ajudar a la Lale, una veïna que pateix càncer.

El Festival de LALEgria es durà a terme al local social del poble des de les 10h del matí de dissabte fins a les 21h del vespre de diumenge. Totes les activitats oferiran serveis o productes a preus conscients i també hi haurà una caixa de solidaritat: la fita són els 5.000 euros per poder cobrir un tractament a càrrec del Dr. Andreas Puttich a Alemanya, país natal de la Lale.

La programació inclou dinars, vermuts i tapes, tallers de ioga i dansa, activitats infantils, xerrades i passejades per la natura de l’entorn, i també hi haurà rifes amb premis tan diversos com classes gratuïtes de ioga, àpats en restaurants de la comarca i experiències enològiques, entre altres.

Durant les estones de vermut i als vespres i nit hi haurà concerts amb els grups All Foll, Susannes, Alaire, Fronterazul, Carpa Koi i DJ’s el dissabte i Olga Pes, Steve Munnar, Bannister Ride, Oscárboles i una jam el diumenge.

Per a més informació es pot consultar la seva pàgina web i en cas de no poder participar al festival i voler aportar una donació es pot fer a través del següent enllaç: https://www.paypal.com/pools/c/8c8A7s6Vzo.

 

FER UN COMENTARI