Els Bordegassos descarreguen a Berga el primer 4 de 8 de l’any

0
1104
Ara sí, els Bordegassos de Vilanova revaliden la categoria de colla de vuit amb tots els ets i uts. Diumenge al migdia la formació vilanovina va descarregar a Berga, al mateix escenari on es fa cada any la Patum, el primer 4 de 8 de la temporada, després de carregar el primer per Sant Jordi. És, doncs, un nou pas endavant en la progressió anual de la colla.
Va ser a més un carro gros d’execució impecable, fet que fa pensar que si no es torcen les coses, en podran venir molts més. Un 4 de 8 que van tirar d’entrada, com a castell per obrir plaça, demostrant així que hi tenien gran confiança. Les proves a assaig no enganyaven. El castell va mantenir en tot moment les mides, va pujar i baixar a bon ritme i es va completar amb serenitat de colla gran. Amb el mèrit afegit que era molt renovat pels pisos alts.
En segona ronda els de groc terrós van deixar de banda la torre de 7, que ja havien descarregat el dia abans a l’Arboç, i van optar per estrenar el 7 de 7, que és molt més participatiu al tronc, i van tancar la diada descarregant el novè 5 de 7 de la temporada, més el vano de 5 final.
A la mateixa plaça, els Minyons de Terrassa van descarregar el 3 de 9 amb folre , el 5 de 8, la torre de 8 amb folre i el pilar de 7 amb folre; els Capgrossos de Mataró van bastir la la torre de 8 folrada, el 3 de 9 folrat i el 4 de 8; i els Castellers de Berga el 7 d e7, la torre de 7 i el 5 de 7.

FER UN COMENTARI