Els Bordegassos descarreguen el segon 4 de 8 de l’any

0
658

Els Bordegassos de Vilanova van descarregar diumenge a la plaça de les Cols el segon 4 de 8 de l’any, revalidant el que ja havien assolit la setmana passada a Berga. En la diada de la Grallada, a més, hi van fer la millor actuació de l’any, ja que el van acompanyar del 9 de 7 i de la torre de 7. Amb aquesta actuació es confirma la bona línia agafada per la colla de groc terrós, que feia molts anys que a aquestes alçades no assolien aquest nivell.

Un altre cop els vilanovins van optar per obrir plaça amb el carro gros, que es va tornar a mostrar impecable tant en l’ascens com en el descens. Tot sembla indicar, doncs, que el 4 de 8 formarà part del seu repertori habitual d’enguany. En segona ronda van bastir el segon 9 de 7 del seu historial, després del del concurs del 2014. Va puja remenat però sempre sota control, i va ser coronat per tres enxanetes. Els Bordegassos feia temps que tenien ganes de bastir aquest castell, que requereix molts castellers de tronc, molts de pinya i molta sincronització.

Van deixar per a tercera ronda la tercera torre de 7 de l’any, que va ser el castell més sofert del dia, treballat de cap a cap, i que ambicionen tornar a posar enguany damunt del folre. Van acabar amb dos pilars de 5 (un d’ells, a la segona) més dos pilars de 4.

Els Castellers de Sant Cugat van descarregar el 3 de 8, el 4 de 8 i el 5 de 7, i els Castellers d’Esplugues el 4 de 7, la torre de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla.

FER UN COMENTARI