Els Bordegassos sumen el tercer 4 de 8 en quinze dies

0
929

Els Bordegassos de Vilanova han descarregat aquest diumenge a Barcelona el seu tercer 4 de 8 de la temporada. Són tres carro gros seguits els que ha assolit la colla vilanovina, en tres caps de setmana consecutius, i aquest cop ja hi ha introduït canvis als pisos de segons i de quints.

Novament els de groc terrós han obert plaça amb el castell de vuit en la diada de Festa Major del Camp d’en Grassot, i l’han executat sense cap complicació, amb bones mides, mantingudes en tot moment, i un descens sense nervis. Tot seguit han bastit un 5 de 7 que han hagut d’assolir a la segona, ja que el primer intent l’han desmuntat per un desnivell d’alçades que feia perillosa la passada de l’enxaneta. Al desè 5 d e7 de l’any li ha seguit aquest cop el 4 de 7 amb agulla, i han acabat amb el pilar de 5.

A la mateixa plaça, els Minyons de Terrassa han descarregat el 3 de 9 amb folre, el 5 de 8, la torre de 8 folrada i el pilar de 7 amb folre, i els Castellers de la Vila de Gràcia el 4 de 8 i el 3 de 8 i han fet dos intents desmuntats de 3 de 9 amb folre.

Ara, amb el 4 de 8 consolidat, els Bordegassos estan intensificant els assajos per dur a plaça aviat el 3 de 8, però també amb la mirada posada en la torre de 8 amb folre, i estan fent progressos a assaig també amb el 5 de 8 i el 7 de 8.

FER UN COMENTARI