Els Bordegassos de Vilanova ja tenen la torre de 7

0
531

Els Bordegassos de Vilanova van descarregar dissabte a la tarda a Tarragona la seva primera torre de 7 de l’any. La de la diada del local de la Jove de Tarragona el seu primer intent de l’any i suposa un pas endavant en la seva progressió, que ara té marcat com a objectiu sumar-hi el 4 de 8 descarregat.

Els de groc terrós van obrir plaça justament amb la torre. Estaven convençuts que la tenien i no calia especular. De fet, ja n’havien completat tres de senceres a assaig la mateixa setmana, de manera que només era qüestió de treure al carrer el que sabien que tenien sobradament al seu abast. La confiança era màxima. Una torre que va pujar amb molt bon ritme, sempre sota control i descarregada amb facilitat.

Després d’aquesta primera alegria van bastir el setè 5 de 7 de l’any, el castell que els serveix per donar rodatge a molts castellers de tronc, i abans del vano de 5 va aixecar un 4 de 7 lleuger, com a pas previ a tornar a intentar el 4 de 8 diu-menge a Berga. De moment, el tenen carregat.

FER UN COMENTARI