Bronze per a l’atleta vilafranquina Jazmin Romeu al campionat d’Espanya

0
100

L’atleta vilafranquina Jazmin Romeu va guanyar la medalla de bronze al Campionat d’Espanya sub-20 celebrat el passat cap de setmana a Salamanca. Romeu, que forma part de l’equip d’atletisme del FC Barcelona, va aconseguir un temps de 7’41” a la final dels 60 metres llisos, establint la seva millor marca personal.

De fet, la vilafranquina ja havia aconseguit el seu millor temps personal a les semifinals, amb 7 minuts i 43 segons, una marca que encara va millorar en dos segons a la final. Jazmin Romeu, que formava part del Club Esportiu Penedès, va entrar el setembre al Centre d’Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat, becada per la Federació Catalana d’Atletisme. Al gener va passar a formar part de l’equip d’atletisme del FCB.