Bronze per al cadet femení de l’Esportiu al campionat català

0
926
Equip cadet femení que ha quedat tercer de Catalunya. // ESPORTIU PENEDÈS

La generació 2005-2006 de l’Esportiu Penedès ha tornat a demostrar el seu potencial i en aquesta ocasió, en el millor dels escenaris possibles, el Campionat de Catalunya d’atletisme en pista coberta per clubs sub-16 femení, a Sabadell, on el passat cap de setmana va assolir una medalla de bronze molt valuosa, i va estar lluitant per l’or fins a la darrera prova de la competició que enfrontava una selecció dels millors clubs catalans.

Tres rècords comarcals

Al marge de la suma de punts, algunes atletes, a títol individual, van assolir registres que demostren el seu talent i el bon moment de forma. Per sobre de la resta, cal destacar el nom de Blanca Weber, que guanyava el salt de llargada amb una marca de 5,22 metres, que és nou rècord comarcal, i un registre apte per poder participar en el proper Campionat d’Espanya. També va ser igualat el rècord de l’Alt Penedès de salt de perxa, a mans de Judit Travé, amb 2,70 metres d’altura, que li servia per guanyar la prova. I encara hi va haver un altre rècord comarcal, el dels 3.000 metres marxa, a càrrec de Tània Cortes (18’ 12” 39 centèsimes).

De la resta de l’equip, les que més punts van aportar van ser Jazmín Romeu, segona als 60 metres llisos amb 8” 11 centèsimes; Carlota Trisant, quarta als 600 metres llisos amb 1’ 43”; i Berta Soriano, quarta al llançament de pes amb 8,78 metres. Completaven l’equip Gal·la Chacon als 300 metres, Berta Raventós als mil metres, Mar Garbin als 3.000 metres, Núria Cano als 60 metres tanques, Èrika Dotor al triple salt de llargada i Foix Miret al salt d’alçada.

FER UN COMENTARI