Brussel·les acollirà un Tingladu antirepressiu

0
397
El raper Valtònyc. // FOTO: ACN (BLANCA BLAY)

El festival gratuït i autogestionat El Tingladu, que organitza el col·lectiu Can Pistraus de Vilanova cada estiu, ha impulsat una edició especial en solidaritat amb la llibertat d’expressió. L’objectiu d’aquesta iniciativa és denunciar la vulneració dels drets a l’estat espanyol i els conseqüents presos i exiliats, com el raper Valtònyc; i traslladar aquesta reivindicació a altres fronteres.

El Tingladu antirepressiu, que s’acull sota el lema No oblidem, no callem, es durà a terme a La Vallée de la ciutat de Brussel·les el dissabte 26 d’octubre i tindrà un preu de 20 euros, però també es podrà participar amb una aportació de 10 euros per a la fila 0. Tots els beneficis aniran destinats a donar suport a la causa de Valtònyc, que porta un any exiliat a Bèlgica.

El concert, que començarà a les 18h de la tarda, comptarà amb la participació del mateix Valtònyc, Adala, Fermín Muguruza, Chalart 58 & Matah, Alidé Sans i Los Chikos del Maíz. Les entrades per a l’acte i tota la informació es poden trobar a la pàgina web eltingladu.cat.

FER UN COMENTARI