Bus gratuït i activitats diverses per celebrar la Setmana de la Mobilitat de Vilafranca

0
114
La Setmana de la Mobilitat s'allarga del 16 al 22 de setembre. // LA FURA

Aquesta setmana el regidor de Projectes Estratègics i Mobilitat, Aureli Ruiz, i la regidora de Medi Ambient, Lourdes Sánchez, han presentat el programa d’activitats per la Setmana de la Mobilitat Europea d’enguany. La regidora explicava que aquesta setmana se celebra a Vilafranca des del 1999, i que els seus principals objectius són “conscienciar la ciutadania sobre l’emissió de gasos dels vehicles i l’efecte hivernacle i promoure nous hàbits saludables”.

Per aquest motiu, i durant els dies que s’allargui aquesta setmana de la Mobilitat (del 16 al 22 de setembre), el bus urbà serà gratuït per a tothom i a la rambla de Nostra Senyora les tardes de dilluns a dimecres de cinc a vuit de la tarda hi haurà tallers i mostres de maneres sostenibles de desplaçar-se i de fomentar la cura de la salut, entre altres.

L’Ajuntament impulsa cada any una programació en aquestes dates, però també s’hi impliquen altres entitats com els Castellers de Vilafranca, que organitzen la Pedalada Verda, o la Plataforma pel Transport Públic, que cada any elabora una cursa de transports per demostrar que no sempre el cotxe personal és el mitjà més ràpid.

Entre les activitats d’aquesta edició, també s’hi inclouen una gimcana per a tota la família amb el Capità Vitamines o una passejada a Sant Pau. Tots els actes es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament, vilafranca.cat.

FER UN COMENTARI