El CAAD busca mainaders de cadells de gats

0
2939
Els voluntaris acolliran cries de menys de dos mesos.

D’acord amb els processos biològics de zel i gestació, és a finals de primavera i al llarg de l’estiu quan la majoria de gates pareixen. Enguany, però, a causa de la bonança climàtica de principis d’any, algunes han avançat el període de cria. Com a conseqüència, el Centre d’Acollida d’Animals de Companyia (CAAD) de la Mancomunitat Penedès Garraf preveu que també s’avancin les dates en què es produeix una entrada massiva de cadells a les seves instal·lacions, que en molts casos arriben sense la mare que els alleta.

Amb la voluntat de poder atendre correctament aquests animals, el CAAD ha posat en funcionament una borsa de voluntaris disposats a fer de mainaders, que acullin temporalment els cadells fins que mengin per si sols. Les persones que se’n facin càrrec, hauran de comprometre’s a portar l’animal a les revisions veterinàries i a sociabilitzar-los amb el tracte humà de cara a la seva posterior adopció.

Tot i que és recomanable tenir experiència prèvia alletant gats, no és imprescindible. Els professionals del CAAD s’encarregaran de donar consells bàsics, proporcionar la llet i els medicaments necessaris. Les persones interessades poden posar-se en contacta a través de caad@mancomunitat.cat o trucar al 93 817 33 50.

FER UN COMENTARI