CaixaBank inaugura la remodelació de l’oficina de la plaça Sant Joan a Vilafranca

0
2157

Dimarts a la tarda s’ha inaugurat la remodelació de la històrica oficina que CaixaBank a la plaça de Sant Joan, núm. 2. L’oficina núm. 33 de l’esmentada entitat financera (que té una xarxa de 5.200 oficines arreu de l’Estat), estrenada l’any 1925, enceta a Vilafranca un nou concepte d’atenció a la clientela, més modern, més proper, més informal i més professional. D’entrada, l’espai ara és diàfan, pràcticament sense envans ni parets. Hi ha un primer nivell d’atenció en què un treballador del banc donarà la benvinguda al client i el dirigirà a la zona d’autoservei o a la d’atenció personalitzada, segons la gestió que vulgui fer.

directiuscaixabank

A l’autoservei hi comptarà amb un gestor que l’assessorarà de com utilitzar l’última generació de caixers automàtics existents, que pot realitzar fins a 200 funcions i que funciona les 24 hores del dia. Sis taules i vuit despatxos donen forma a la zona d’atenció més personal, que no es perd. I al rere botiga, a banda de sales de reunions internes, hi ha una gran sala de treball en què tot el personal de l’oficina treballa en equip, de manera cooperativa. Ara, tots els contractes se signen en una tauleta, digitalment, de manera que el client pot consultar en tot moment i ràpidament a través d’internet els contractes firmats (els antics, estan també digitalitzats) i a més permet al banc treballar sense un arxiu de paper

A l’oficina del carrer Sant Joan hi treballen actualment 22 professionals, amb una cartera de 14.000 clients. El seu horari d’obertura és de dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre, ampliant així l’atenció al públic a les tardes. Com explica Jordi Nicolau, director territorial de Barcelona, actualment només hi ha 13 oficines A de CaixaBank obertes, i pràcticament totes són en capitals de província, de manera que per a l’entitat financera Vilafranca és un plaça important. Les obres de transformació hi han durat quatre mesos, han reformulat de cap a cap els seus 800 m2 i han suposat el trasllat a l’oficina de la rambla de Nostra Senyora de tota la seva operativa orientada a empreses que facturin més de 200 milions a l’any.

FER UN COMENTARI