Calafell instal·la càmeres de vigilància al carrer Monturiol

0
1177

L’Ajuntament de Calafell ha instal·lat càmeres de vigilància al carrer Monturiol, on es concentra la major part de bars i discoteques del municipi. Amb aquest mesura, el consistori pretén incrementar la seguretat en un punt conflictiu i alhora donar compliment a una sentència judicial sobre sorolls en aquest carrer.

La sentència va posar un seguit de “deures” a l’Ajuntament per prevenir tant els sorolls com les situacions en què es produeixen. “Aquestes mesures s’han implantat amb més controls de tota mena als locals nocturns, sobre els equips de so, la situació administrativa, la venda de begudes alcohòliques a menors…”, ha explicat el tinent d’alcalde de Seguretat, Josep Parera.

De la seva banda, el regidor de Via Pública, Juanjo Garcia, ha destacat que “hi ha hagut molta més presència de la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, s’han posat sancions i, a més, s’han retornat les competències sancionadores als Mossos, que tenen molts més mitjans”.

Les càmeres de vigilància tindran un efecte dissuasiu, però a més permetran una intervenció policial més ràpida si hi ha incidents així com la identificació dels seus responsables. En aquest sentit, l’Ajuntament està estudiant la instal·lació de més càmeres en els entorns del carrer Monturiol, especialment als aparcaments on de vegades s’hi fa “botellón”.

FER UN COMENTARI