Calafell sí obrirà una part de les platges per la revetlla de Sant Joan

0
1073

L’Ajuntament de Calafell ha anunciat que obrirà una part de les platges per la revetlla de Sant Joan: tancarà els sectors més naturals de les platges i permetrà l’accés als trams més urbans. “Per resumir-ho en poques paraules, estarà oberta la platja entre el Port i Cunit, i la platja de Mas Mel i de Calafell, però amb restriccions”, ha dit el regidor d’Ecologia Urbana, Aron Marcos.

L’Ajuntament ha explicat que no és realista plantejar un tancament total dels seus cinc quilòmetres de platges, amb més de mig centenar d’entrades, atès que no compta amb prou efectius per garantir-ho. El que sí que hi haurà és un dispositiu de vigilància (Policia Local i voluntariat de Protecció Civil) perquè es compleixi la normativa d’higiene per la pandèmia, així com la normativa habitual a la platja, que inclou la prohibició de fogueres i del “botellón”. També es vigilarà “que no es faci fogueres, i que no es malmeti el mobiliari i els serveis de les platges”, ha dit Marcos. I protegir la zona de criança d’aus propera al port de Segur, que es troba acordonada.

L’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat de tothom i que preferentment es gaudeixi la revetlla al Passeig Marítim o les guinguetes de les platges i altres locals de restauració.

FER UN COMENTARI