Campanya comercial de primavera de Som Sant Sadurní

0
355

L’Ajuntament i Som Sant Sadurní, en el marc d’un pla de dinamització anual, estan duent a terme des d’aquesta setmana la campanya comercial “Som Primavera”, Fins al 7 de maig, les compres al mercat, en botigues associades a l’associació de comerciants, als bars i restaurants participants, poden tenir premi. En concret, se sortejaran quatre premis que contenen cadascun un lot de productes del mercat, una targeta regal Som Sant Sadurní de 50 euros, un xec descompte de 20 euros per a un dels establiments participants i una planta de temporada.

S’hi pot participar de dues maneres: passant la targeta client de Som Sant Sadurní als establiments col·laboradors, o bé amb les butlletes de participació que rebran els clients per emplenar i dipositar a l’urna de la parada de l’organització durant el mercat, a l’oficina de Som Sant Sadurní o a la Fassina de Can Guineu. El sorteig es farà el 7 de maig a les 2 del migdia

A més, els dos dissabtes del període de campanya s’organitzen diverses activitats al carrer. Així, aquest dissabte al matí hi haurà música en directe amb tres grups locals a la zona comercial del centre i recorregut del mercat. I el 7 de maig al matí una batucada animarà una jornada de botigues al carrer a la zona comercial del centre, i a la tarda es farà la primera desfilada primavera/estiu de Sant Sadurní, amb botigues locals i cinc parades de mercat participants. Serà a la plaça de l’Ajuntament.

FER UN COMENTARI