El ple de Canyelles ha aprovat inicialment el projecte bàsic del nou pavelló municipal que s’ha de construir on hi ha l’actual pista de futbol sala, a la Zona Esportiva. Serà un edifici cobert, que contemplarà tres pistes dedicades a modalitats esportives diverses i permetrà practicar esport tot l’any i a tots els nivells. El projecte es desenvoluparà en dues fases. En una primera, que s’iniciarà en els pròxims mesos, es construiran les tres pistes cobertes i, en una segona, es completarà l’equipament amb una zona de serveis, vestidors i espais per a oficines i despatxos.

Imatge virtual de l’aspecte exterior que tindrà el nou pavelló.

El nou pavelló completarà el projecte d’ordenació de la Zona Esportiva, que ha permès una remodelació integral de tot aquest sector en pocs anys. S’ha construït un nou gimnàs, s’ha renovat el camp de futbol equipant-lo amb gespa artificial i s’han creat tres noves pistes de pàdel. El nou equipament, segons l’alcaldessa rosa Huguet, també “contribuirà a convertir Canyelles en un municipi referent al territori en l’àmbit esportiu”. Un projecte que va més enllà de la remodelació de la zona esportiva i que inclou altres actuacions com la posada en marxa d’un circuit de motor o la creació d’una xarxa de recorreguts respectuosos amb la natura per fer a peu o corrents al voltant del municipi.

El pavelló, així com la remodelació de la Zona Esportiva, és un projecte que l’Ajuntament ha desenvolupat de la mà de la Diputació de Barcelona, que sufraga part de la inversió.

FER UN COMENTARI