Canyelles torna a celebrar la Festa Major Petita de Sant Nicolau, que coincideix amb la setmana prèvia a l’arrencada del curs. La festa, tradicional i motiu de retrobaments i novetats, comença aquest diumenge i s’allargarà fins dimarts de la setmana vinent.

Diumenge es celebrarà l’Ofici de la festa a l’Església i un concurs de bitlles, però a més també es desenvoluparà el Dixieland Tast i Temps de Verema: dues propostes que mariden degustacions de vins, caves i productes locals amb la música en directe, que enguany anirà a càrrec d’Abraham Martínez (al Temps de Verema, a la pista del Casal) i el Duet Ambient (al Dixieland Tast a la sala multicultural).

Dilluns serà el dia més representatiu de la Festa Major Petita, ja que es podrà gaudir de tots els actes tradicionals:a la tarda hi haurà una mostra de balls populars a la plaça del Casal amb les Gitanes de Canyelles, Patusca, Picarols, Bastoneres, Panderos, Petits nans, Bastoners Kakuaatons, Bastoners de Canyelles, Gegants de la Vall i Gegants de Canyelles.

A la nit es farà un sopar popular i al finalitzar, cap a les 10h del vespre, els diables  Canyafocs, el Dracs de Canyelles i els Ma-cabres iniciaran el correfoc, acompanyats de les colles convidades: la Colla de dimonis i dracs d’Olivella i els Tronats de Mar de Vilanova i la Geltrú.

També hi haurà un ball de nit a les 23h a la pista del Casal, amb la música de l’Orquestra Cotton 5, i a mitjanit es farà una ofrena floral davant el monument als Segadors amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya.

Finalment, dimarts s’organitza una caminada al Puig de l’Àliga, que començarà a les 9h des de la pista del Casal.

FER UN COMENTARI