Canyelles clou una Festa Major de petit format

0
810

Canyelles ha posat el punt final a la seva Festa Major de Santa Magdalena aquest diumenge al vespre. A causa de la pandèmia aquest any ha estat una festa de petit format amb actes adaptats a la situació sanitària actual. Tot i això, l’ajuntament ha qualificat d’èxit la seva celebració i ja s’emplaça al setembre, quan per Sant Nicolau es celebrarà excepcionalment una festa major més gran que aquesta.

Durant tot el cap de setmana s’han celebrat tres concerts, un espectacle infantil, el reconeixement a l’exalcalde Marcel Bertran i un petit espectacle pirotècnic. Una actuació musical als jardins Castell amb el Duet d’Ambient obria el dijous 15 de juliol els actes. El dissabte tenien lloc dos dels plats forts de la festa. D’una banda, el reconeixement a qui va ser alcalde de Canyelles entre el 1962 i el 1979, Marcel Bertran amb el descobriment d’una placa a la plaça del barri de les Quintanes, que a partir d’ara portarà el seu nom i d’altra banda, es va celebrar el concert de Festa Major amb la Mundial Orquestra Show. La jornada de dissabte es tancava amb la Benvinguda de Foc, un espectacle pirotècnic a càrrec de Pirotècnia Igual que es va llençar simultàniament des de l’església i des de l’escola de Canyelles.

Diumenge va ser el torn dels dos concerts que va oferir la cantant infantil Dàmaris Gelabert. L’èxit de vendes d’entrades, que es van exhaurir en un dia van fer que l’ajuntament decidís organitzar un segon concert al vespre. Un concert d’havaneres a càrrec del grup Cavall Bernat va posar el punt final a un cap de setmana d’actes festius a Canyelles.

FER UN COMENTARI