Canyelles delimita espais per llençar petards amb seguretat

0
420

De cara a la revetlla de Sant Joan l’Ajuntament de Canyelles ha delimitat diferents zones a tots els nuclis de població on es podrà llençar pirotècnia de forma segura sense risc a provocar un incendi. Cal tenir en compte que el municipi de Canyelles està envoltat de boscos i el risc d’incendi és més elevat que en altres punts de la comarca.

Així doncs, els habitants del nucli antic podran llençar petards a la riera de la plaça del Casal i a la mateixa plaça. A les Palmeres s’ha delimitat la pista del parc del Local Social igual que a Can Roca, que també es podrà encendre la metxa dels petards davant del Local Social. A Vora Sitges es podrà fer al Parc, a les Amèriques al camp de futbol i a la urbanització Califòrnia s’ha delimitat el Parc de Can Dori.

L’Ajuntament ha explicat que ha pres la mesura tenint en compte el risc d’incendis de cada un dels sectors del municipi, segons la seva ubicació i proximitat a espais naturals i forestals. A més, recorda que la normativa de la Generalitat prohibeix llençar pirotècnia a menys de 500 metres del bosc.

FER UN COMENTARI