Canyelles impulsa una campanya d’adopció d’animals per Nadal

0
631
PEXELS

L’Ajuntament de Canyelles ha impulsat una campanya d’adopció d’animals domèstics emmarcada en les festes nadalenques, que duu per nom Aquest Nadal, adopta’m. L’objectiu de la campanya és sensibilitzar la ciutadania sobre la tinença responsable dels animals de companyia i per recordar que s’opti per l’adopció i no per la compra.

En aquesta línia, l’Ajuntament ha volgut fer una campanya nadalenca perquè les festes que s’acosten són una època en què moltes famílies es plantegen la compra d’animals com a regal. Així, l’ens canyellenc vol fomentar l’adopció perquè aquesta permet un assessorament personalitzat dels professionals dels centres d’acollida i facilita una tria més acurada i responsable al voltant de quin animal és més adequat per cada llar o família, segons les necessitats i possibilitats de cadascú.

A més, l’Ajuntament també està promovent una recollida solidària de mantes i materials diversos per als animals del Centre d’Acollida d’Animals Domèstics (CAAD Penedès) de la Mancomunitat Penedès-Garraf. Les persones interessades a aportar material poden dirigir-se al mateix Ajuntament.

 

FER UN COMENTARI