Canyelles impulsa una nova Targeta Família

0
125

Aquest mateix dissabte, just en acabar el ple d’investidura, l’alcaldessa de Canyelles, Rosa Huguet, va signar el seu primer decret del mandat. I va ser per aprovar la creació de la Targeta Família, que neix per donar suport a les famílies nombroses, monoparentals o amb diversitat funcional del municipi, assegurant la seva protecció social, econòmica i jurídica.

Per Huguet, aquesta és una aposta que per millorar el benestar de les famílies, subvencionant el cost de les activitats de lleure realitzades al municipi, així com el material escolar, llibres, sortides i colònies de l’escola Sant Nicolau o de l’Institut Pla del Bosc. D’aquesta manera, es bacarà el 100% del cost de l’activitat de lleure o esportiva d’un fill menor d’edat; i el 50% del material escolar i llibres d’un fill menor.

Per ser beneficiari d’aquests ajuts cal estar empadronat a Canyelles i ser família monoparental amb més d’un fill/a; ser família nombrosa o bé ser família amb infants amb

diversitat funcional. Un cop s’hagi acreditat documentalment qualsevol d’aquestes situacions, la Targeta Família es lliurarà a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

FER UN COMENTARI