Canyelles inicia els tràmits per a la construcció del nou pavelló poliesportiu

0
804
El diputat delegat d’Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, va anunciar l'execució del pavelló poliesportiu el passat mes de maig en el marc d'una visita al VADE Fires.

L’Ajuntament de Canyelles ha obert les pliques per a la licitació del projecte del nou pavelló poliesportiu. S’hi han presentat un total de 14 empreses. Un cop s’esculli l’empresa que compleix amb els requisits establerts, aquesta redactarà el projecte i, a continuació, s’obrirà un altre concurs públic per a la licitació de les obres. “Tot plegat podria fer-se abans d’acabar l’any”, ha anunciat l’alcaldessa Rosa Huguet, que també ha avançat que “els treballs de construcció podrien començar a principis de l’any vinent”.

El nou pavelló poliesportiu completarà la remodelació integral de la zona esportiva municipal, que en pocs anys ha fet possible la construcció d’un nou gimnàs, la renovació del camp de futbol equipant-lo amb herba artificial i la creació de noves pistes de pàdel.

El nou pavelló està pressupostat en un milió d’euros, import que assumirà en gran part la Diputació de Barcelona. Serà un equipament cobert que tindrà tres pistes i que permetrà la pràctica de tot tipus d’esports, tant federats com no, i també la celebració d’altres activitats de caràcter social i cultural. La nova instal·lació, segons Huguet, ha de servir “per potenciar la professionalització de l’esport, però també per donar resposta a la necessitat de poder practicar esport tot l’any i a tots els nivells al municipi”.

Per a una tercera i quarta fases quedarà pendent la construcció dels vestidors, els despatxos i les oficines.

FER UN COMENTARI