Canyelles ofereix connexió gratuïta a internet en 11 punts del municipi

0
368

L’Ajuntament de Canyelles ha fet un pas més per la millora de la connectivitat i l’accés públic a internet i ha instal·lat 11 punts de wifi gratuït. Això ha estat possible gràcies al projecte europeu WIFI4EU, una iniciativa que promou el lliure accés a la connectivitat wifi d’alta capacitat en espais públics de tot Europa.

Els punts on els veïns i veïnes de Canyelles es poden connectar lliurement a internet són l’Ajuntament, la Sala multicultural, L’Artífex, el local social de la Gent Gran, la plaça del Casal, el Pavelló municipal, el Local social de Can Dori, la plaça de Can Dori, el Local social de Can Roca, el Local social de Les Palmeres i el Mirador Montserrat-Montseny, a Daltmar.

Per poder accedir a la nova xarxa wifi, només cal estar dins la cobertura dels punts de connexió, seleccionar WIFI4EU i iniciar la sessió. Tots els llocs on hi ha connexió ja estan operatius i pròximament estaran identificats amb un rètol. Un cop connectats a la nova xarxa, es podrà navegar gratuïtament durant un temps limitat i després d’haver passat per un registre que es farà en el moment d’iniciar sessió. La connexió limita l’accés a webs amb contingut de risc.

El projecte ha tingut un cost de 15.000 euros que ha assumit íntegrament la Unió Europea.

FER UN COMENTARI