Rosa Huguet, alcaldessa, amb el Mic, personatge de TV3 que serà a la fira.

Canyelles acollirà el diumenge 10 d’abril una fira dedicada als nadons i a la infància en general. “Benvingut Petit” formava part del programa de govern de l’Ajuntament i estava previst que es comencés a fer a la primavera de 2020, però la pandèmia ho va aturar. Ara ja es podrà fer. Durarà tot el matí, entre les 9 del matí i les 3 de la tarda, es farà a la pista del Casal i comptarà amb una trentena de parades de roba, joguines, llibres, ous de pasqua i molts altres articles. A més, la fira es complementarà amb moltes activitats paral·leles dedicades a la canalla, com la presència del Mic, d’animals de granja, jocs, artesania, l’actuació musical d’Els + Tumacat i una exposició de joguines antigues a càrrec del Grup de Dones, entre altres. Precisament, el Grup Dona vendrà elements solidaris de decoració de Pasqua. També s’instaurarà per la fira el reconeixement al primer canyellenc de l’any, que enguany va ser una canyellenca, l’Emma.

Si això serà el Diumenge de Rams, ja la vigília, el grup Apassionats Grup de Teatre, format per un elenc vilanoví i canyellenc, farà una representació de La Passió, en format reduït, d’una hora de durada, davant l’església. L’endemà la repetiran al castell de la Geltrú.

La programació d’actes del mes d’abril serà intensiva. Per Setmana Santa destaca el Via Crucis pels carrers del poble, el Divendres Sant. També per Setmana Santa, el dissabte, es representarà a la Sala Multicultural l’espectacle teatral “Un malentès”, del grup teatral Génesis. I per Sant Jordi hi haurà les parades de llibres i roses, la vetllada poètica i la presentació del llibre del segon Festival Literari de Canyelles, que presideix l’escriptora vilanovina Rosa Maria Nogué.

I ja al mes de maig, Canyelles farà una caminada a Montserrat (la 39a) i el 15 de maig el Va de Fires, que reuneix en un sol dia les fires de Sant Ponç, d’Artesans, la Cargolada popular, la Mostra gastronòmica, la Mostra d’Entitats i el Canyelles Fest, en què durant tot el dia grups musicals de joves faran concerts des de l’escenari.

FER UN COMENTARI